Mlađe je slađe - Arhiva
Home      Filmovi      Arhiva      Mlađe je slađe

Mlađe je slađe

Prime (2005.)

Roadshow Entertainment / Discovery Film i video

105' komedija, drama, romansa

Režija:           Ben Younger

Uloge: Uma Thurman, Meryl Streep, John Rothman, Jon Abrahams, Doris Belack

Scenario:        Ben Younger

Producent/i:   Suzanne Todd, Jennifer Todd

Zemlja:          SAD

Linkovi: službeni site
trailer
imdb

Mlađe je slađe

Ocjena Glasova Tvoja ocjena Ocjeni film

3.53
43
0.00

Uma Thurman i Meryl Streep u komedijici mladog newyorškog redatelja. Njemu zatrebala velika imena, a njima... hmm, malo odmora od ozbiljnih filmova.

Mjesto radnje – New York. Rafi Gardet (Uma Thurman) friško je razvedena 37ogodišnja karijeristica koja dušu olakšava na kauču svoje terapeutkinje Lise Metzger (Meryl Streep).

Razvodom zgažen Rafin ljubavni život dobija nove obrise kada upozna Bryana Greenberga (David Bloomberg), slikara bez kinte koji živi s bakom i djedom na Lower East Sideu. No, ništa od navedenoga ne predstavlja problem poput onog da Bryan ima nježne 23 godine.

Mada gradska djevojka Rafi nije navikla na toliku dobnu i društvenu razliku, no ne može zanemariti odličan seksualni život. Ne bi li se malčice olakšala oko tog ‘problemčića’, liježe ponovo na kauč svoje terapeutkinje Lise i priča joj potankosti o svojoj novoj vezi.

Kako potankosti teku, Lisa je sve više i više sigurna da je mlađahna igračkica u rukama iskusne Rafi njen sinčić. E, da bi se komedijica još bolje uhljebila u njujorške pločnike, Bryan je tako i Židov čija obitelj baš i ne prihvaća tankoćutnu gradsku djevojku, a prava se dramska okosnica nametne s biti ili ne pitanjem terapeutkinje i majke; prestati ili ne sa sve neugodnijim terapeutskim sesijama?

i.a.