Dozvola za male Fockere - Arhiva
Home      Filmovi      Arhiva      Dozvola za male Fockere

Dozvola za male Fockere

Meet the Parents: Little Fockers (2010.)

Paramount Pictures

98' komedija

Režija:           Paul Weitz

Uloge: Robert De Niro, Ben Stiller, Owen Wilson, Dustin Hoffman, Erika Jensen, Barbra Streisand, Blythe Danner, Teri Polo, Jessica Alba, Laura Dern, Harvey Keitel

Scenario:        John Hamburg, Larry Stuckey

Producent/i:   Robert De Niro, Jay Roach, John Hamburg

Zemlja:          SAD

Linkovi:

službena stranica, Imdb 

Dozvola za male Fockere

Ocjena Glasova Tvoja ocjena Ocjeni film

2.06
17
0.00

markoboban 14.08.2011 Ocjena recenzije : 4.33

Fockerovi blizanci

Moćnici 'Universal Pictures' nastavljaju franšizu koja im se u prethodna dva nastavka izuzetno isplatila. Komedija o porodicama Focker i Byrnes doživela je i 3. deo, gde se već poznatoj glumačkoj ekipi pridružuju još neka poznata glumačka imena u epizodnim rolama (Jessica Alba, Laura Dern, Harvey Keitel).Povodom rođendana 5-godišnjih blizanaca (Samantha i Henry Focker), ponovo se okupljaju klanovi Byrnes i Focker. Sledi pravi urnebes u nastojanjima smušenog Grega Fockera (Ben Stiler) da dokaže kako je spreman da preuzme na sebe ulogu pravog domaćina koji brine o celoj familiji.Ali treba da prođe razne testove i zamke svog sumnjičavog tasta, bivšeg vladinog agenta Jacka (Robert De Niro). Pojava atraktivne, temperamentne predstavnice farmaceutske kuće Andi Garcia (Jessica Alba) na radnom mestu Grega, kao glavnog 'medicinskog brata', samo će dodatno da zakomplikuje celu stvar... Paul Weitz ('About a Boy') režira po scenariju dvojca, John Hamburg & Larry Stuckey.Uprkos tome što je angažovana zvučna glumačka ekipa, koja je već uhodana, realno to nije bilo dovoljno da izvuće film iz običnog proseka, od komedija kakve smo viđali x-puta.Pored osrednje glume (Alba nas je uverila da i dalje ima besprekornu figuru, ali i ništa više od toga) glavnih protagonista, neinventivni scenario sa brojnim isforsiranim situacijama koje su valjda trebale da nas zabave i nasmeju, definitivno srozava kvalitet ovog filma.Dakle imamo samo reciklažu već 'izlizanog filmskog materijala'. Podatak da je uloženih $100,000,000 u produkciju pokriven, pa je čak ostvarena i neka zarada, ipak nije dovoljan parametar da proglasimo film dobrim, već eventualno - samo prolaznim. Posle viđenog, iskreno se bojim za dalju sudbinu ove franšize.Možda je došlo vreme za konačni 'The End'.

Tvoja ocjena:-
Ocjeni recenziju:

johnny08 09.04.2011 Ocjena recenzije : 5.0

Kraj? Nadam se!

Treći nastavak financijski uspješne trilogije ne donosi ništa novo, zapravo nevjerojatno je na kako niske grane može pasti jedna komedija. ‘Little Fockers’ je film krcat zvijezdanom glumačkom postavom a tako siromašan na scenarističkom planu, s izrazito lošim forama koje se ponavljaju pa su daleko od smiješnh. Zapravo u filmu se apsolutno ništa nije dogodilo, nema apsolutno nikakve radnje, a čini se kako su autori bili prezaokupljeni ubacivanjem silnih sporednih likova, redom poznati glumci, koji većinom jednostavno ne pašu, ili nisu smiješni. Pa je tako potpuno nepotrebno pojavljivanje Harvey Keitela i Laure Dern jer jednostavno nemaju vremena napraviti ništa sa svojim likovima, dok se ponovno repriziranje uloge Owena Wilsona ovdje čini kao potpuni promašaj, baš kao i luckasto nepotrebna uloga Jessice Albe. Hoffman/Streisand par se čini se jedini zabavljaju, dok De Niro nastavlja sa prosipanjem svojeg ugleda u idiotskim filmovima u kojima je teško ne primjetiti njegovo glumatanje. Razumljivo je da je u Hollywoodu novac jedino bitan ali nakon ovako lošeg filma, potpuno cijepljenog humora, toplo se nadam da su izmuzli sav novac iz ove trilogije i da novog nastavka neće biti.

Tvoja ocjena:-
Ocjeni recenziju:

lincoln_osiris(RDJ) 07.01.2011 Ocjena recenzije : 0.0

Gledljivo

Ni blizu prva dva dijela, ali može se pogledati...
Ocjena: 2

Tvoja ocjena:-
Ocjeni recenziju:

Jash 05.01.2011 Ocjena recenzije : 0.0

krug povjerenja ili fockeriziranje

Neznam koliko će još puta u /uglavnom/ američkoj kinematografiji trebati snimati nastavke filmova da bi netko konačno shvatio da je svaki daljnji nastavak originala jednako toliko lošiji koliko je original bio dobar i da se gledatelji za tu istu količinu manje smiju jer su fore lošije...
Međutim, ako su Vam Fockeri prirasli srcu a cijenite Dustina Hoffmana i Barbaru Streisand onda pogledajte film jer opet-nije baš toliko loš:-)

Tvoja ocjena:-
Ocjeni recenziju:

nika44 28.12.2010 Ocjena recenzije : 0.0

jedva gledljivo

Razvlačenje starih štoseva- eto to je taj film! Neki dan je jedan korisnik ocijenio film Woody Allena sa 2; e odna je ovo za -10, a Woddyev film je od ovog udaljen kao mi na zemlji od obližnje galaksije na kojoj ima života.

Tvoja ocjena:-
Ocjeni recenziju: