Dozvola za male Fockere - Arhiva
Home      Filmovi      Arhiva      Dozvola za male Fockere

Dozvola za male Fockere

Meet the Parents: Little Fockers (2010.)

Paramount Pictures

98' komedija

Režija:           Paul Weitz

Uloge: Robert De Niro, Ben Stiller, Owen Wilson, Dustin Hoffman, Erika Jensen, Barbra Streisand, Blythe Danner, Teri Polo, Jessica Alba, Laura Dern, Harvey Keitel

Scenario:        John Hamburg, Larry Stuckey

Producent/i:   Robert De Niro, Jay Roach, John Hamburg

Zemlja:          SAD

Linkovi:

službena stranica, Imdb 

Dozvola za male Fockere

Ocjena Glasova Tvoja ocjena Ocjeni film

2.06
17
0.00

Komedija o preuzimanju klana Fockera! Može li Greg dokazati svom strogom puncu da je sposoban postati patrijarh obitelji!

Greg (Ben Stiller) je deset godina odgajao dvoje malih Fockera sa suprugom Pam (Teri Polo) i nakon brojnih prepreka konačno se 'složio' sa puncem čvrste ruke, Jackom (Robert De Niro). Međutim, kada zbog besparice prihvati noćni rad za farmaceutsku tvrtku i to sa seksi kolegicom, Jack se srdito vraća u svoj element.

Za Grega je razdoblje i više nego turbulentno, simultano se pokorava zahtjevima ravnateljice (Laura Dern) elitne privatne škole za blizance i pokušava srediti poslove s majstorom za preuređenja (Harvey Keitel) čija konstantna odgađanja radova na renovaciji njihovog doma iz snova već ozbiljno ugrožavaju proslavu dječjeg rođendana. A uz to se neprestano mora boriti s očitim upucavanjem prezgodne prodavačice lijekova (Jessica Alba) s kojom radi.

Na rođendansku zabavu dolaze Gregovi roditelji Bernie (Dustin Hoffman) i Roz (Barbra Streisand), Jack i Dina (Blythe Danner), te Pamin bivši dečko Kevin (Owen Wilson). Greg mora Jacku dokazati da je kao glava svoje obitelji potpuno sposoban preuzeti ulogu voditelja klana. Uza sve nesporazume, špijuniranja i tajne misije, hoće li Greg uspjeti proći na Jackovom testu i postati idući patrijarh...ili će pak krug povjerenja biti zauvijek raskinut?


'Dozvola za male Fockere', trailer.

Prve kritike su dosta loše, ističe se da je očito da svi samo žele zaraditi na staroj slavi. Glavna pohvala trećem filmu o Fockerima je da, iako je lošiji od prvog dijela ('Dozvola za brak'), ipak ima više zabavnijih scena od drugog dijela ('Dozvola za Fockere').

s.p.