Your Highness - Arhiva
Home      Filmovi      Arhiva      Your Highness

Your Highness

Your Highness (2011.)

Universal Pictures

102' avantura, komedija, fantastika, parodija

Režija:           David Gordon Green

Uloge: Danny McBride, James Franco, Natalie Portman, Zooey Deschanel

Scenario:        Danny McBride, Ben Best

Producent/i:   Scott Stuber

Zemlja:          SAD

Linkovi:

službene stranice, Imdb

Your Highness

Ocjena Glasova Tvoja ocjena Ocjeni film

2.25
8
0.00

Princ bitanga mora pomoći savršenom starijom bratu da spasi zaručnicu. Vulgarna komedija s Jamesom Francom i Natalie Portman.

Kroz povijest su se stvarale legende o hrabrim i lijepim vitezovima koji izbavljuju dame u nevolji, ubijaju zmajeve i pobjeđuju zlo. Iza mnogih takvih priča u biti se krije 'niškoristi' mlađi brat koji se samo želi maknuti s puta strašnim zmajevima, zlu i općenito nevoljama u bilokojem obliku.

U ovoj epskoj komičnoj avanturi smještenoj u fantastični svijet, dva princa kreću u izazovnu misiju kako bi spasili svoju zemlju i oslobodili princezu prije nego im kraljevstvo bude uništeno. Thadeous cijeli život gleda svog savršenog starijeg brata Fabiousa kako se upućuje u hrabre misije i osvaja srce svog naroda.

Umoran od činjenice da mu avanture, divljenje naroda i prijestolje izmiču, prihvatio se žestokih pića i lakih djevojaka. Kad zli čarobnjak otme bratovu zaručnicu, kralj Thadeousu daje ultimatum - mora postati pravi muškarac i pomoći u spašavanju Belladonne ili će biti izbačen s dvora.


'Your Highness', trailer.

s.p.