Zatamnjenje - Arhiva
Home      Filmovi      Arhiva      Zatamnjenje

Zatamnjenje

Twisted (2004.)

Paramount Pictures

97' drama, triler

Režija:           Philip Kaufman

Uloge: Ashley Judd, Samuel L. Jackson, Andy Garcia, David Strathairn, Camryn Manheim

Scenario:        Sarah Thorp

Producent/i:   Barry Baeres, Anne Kopelson, Arnold Kopelson, Linne Radmin

Linkovi:

službeni site
trailer
imdb

Zatamnjenje

Ocjena Glasova Tvoja ocjena Ocjeni film

3.44
18
0.00

dbelic 11.01.2005 Ocjena recenzije : 1.0

Dobar triler

Film je rađen na malo specifičan način. Neki djelovi su malo dosadni i kao da se pokušava razvuči priča na minutažu filma.

Tvoja ocjena:-
Ocjeni recenziju:

kmagic1 28.12.2004 Ocjena recenzije : 4.0

loš film

U najavi filma kažu:"Ključne riječi ovog psihološkog trilera su akcija i misterija, a začinjene su s pregršt zanimljivih likova. Atmosfera je seksualno nabijena bez predvidljivog kraja." Ništa od akcije, malo misterije, likovi su trebali biti zanimljivi, ali to nisu, a od seksualno nabijene atmosfere nema niti s! Priča je sasvim ok i trebao je to biti jedan normalan trilerčić, međutim sve je u filmu nekako nabacano, ni vrit ni mimo. Inače odlični Judd i Garcia su katastrofalno odglumili, posebno Garcia koji je kao pao s marsa u svaku scenu, pa je malo umiljat i smješka se, da bi se u drugom trenu dobro izderao na Judd, pa onda opet smješkić! Imala sam dojam da su svi glumci snimali neki drugi film iza ugla, a na ovo snimanje su došli u pauzi! Jedina sjajna stvar u filmu su fotografije San Francisca u magli na početku filma...ali i to je loše, jer pomislite da vas čeka sjajni triler, a kad ono...Andy Garcia vam se nasmije u facu...

Tvoja ocjena:-
Ocjeni recenziju:

danie 15.06.2004 Ocjena recenzije : 2.0

motiv

Krimić ko krimić. Osim zgodne glumice i ostarjelog Garciu film ne ne nudi ništa novog. Onak, događaju se ubojstva, a jedina poveznica im je glavna glumica koja se shevila s njima. Naravno, svi mogu biti ubojice. Pitanje je samo zašto? A na kraju dobijete takvu glupost od ubojičinog motiva da vam je žao karte koju ste kupili. Znam da meni je. Preporučujem film tek kad dođe na DVD/VHS.

Tvoja ocjena:-
Ocjeni recenziju: