Forenzičarske vijesti - Dugometražni
Home      Vijesti      Dugometražni      Forenzičarske vijesti

Forenzičarske vijesti

Angelina će rezuckati leševe, Bale i Wahlberg započinju fajt, a sprema se i priča o vanzemaljskim otmicama - prema istinitom događaju!

s.p. 22.04.2009 0 komentara

Forenzičarske vijesti

Angelinu Jolie nagovaraju da postane Kay Scarpetta! Ta najpoznatija forenzičarka već dva desetljeća vlada književnim top-listama, ali još nitko nije uspio napraviti filmski hit prema nekom od romana Patricije Cornwall. Nakon puno natezanja, 20th Century Fox i producent Mark Gordon prihvatili su se posla - planira se mračni triler u stilu filma 'Kad jaganjci utihnu', a uloga heroine je ponuđena Angelini koja čeka i scenarij za 'Tražen 2' u kojem će njezin lik očito čudesno uskrsnuti.

Iz pepela pretprodukcije uskrsnuo je i 'The Fighter'. Film o boksaču kojem u karijeri pomaže njegov brat trebao je režirati Darren Aronofsky, ali se on radije preorijentirao na hrvanje. Film je sada preuzeo David O. Russell, ulogu boksača već je prije dobio Mark Wahlberg, a za ulogu brata koji je zbog kriminala napustio boks odabran je Christian Bale. I redatelj Russell i Christian Bale poznati su po konfliktnom ponašanju na snimanju, pa ostaje da vidimo hoće li 'The Fighter' biti pun borbe i na setu.

Naslovnica stripa 'Nye Incidents'

Drew Barrymore će nakon filma 'Njemu baš i nije stalo' opet nastupati u romantičnoj komediji s Justinom Longom. U filmu 'Going the Distance' Drew i Justin glumit će par koji živi odvojeno, pa moraju isprobati da li vrijedi ona izreka 'Daleko od očiju, daleko od srca'. Redateljica filma bit će Nanette Burstein ('American Teen'), a Drew se počela baviti režijom ('Whip It!'), no demantirala je da će snimati nastavak 'Sumraka'!

Sprema se i horor 'The Nye Incidents' koji će se raditi prema istoimenom djelu Whitleya Striebera. I ovdje je u glavnoj ulozi forenzičarka, i to ona koja istražuje ubojstva ljudi koje su navodno oteli vanzemaljci. Zanimljivo je da se za priču kaže da je 'inspirirana istinitim događajima'. Naime, i pisac Streiber je 1985. počeo tvrditi da su ga oteli vanzemaljci pa je već napisao nekoliko sličnih priča koje su bile uspješno ekranizirane, poput kultnog filma 'Communion'. Ove priče bi možda mogle inspirirati filmaše i na dramu u kojoj bi u glavnoj ulozi bio - psihijatar...

Komentari

Nema komentara.