Priprema li se crni James Bond? - Hot Spot
Home      Vijesti      Filmski      Hot Spot      Priprema li se crni James Bond?

Priprema li se crni James Bond?

Hoće li James Bond promijeniti boju kože i ako da - tko će ga glumiti?

s.p. 25.10.2012 3 komentara

Priprema li se crni James Bond?

Upravo je održana premijera 'Skyfalla', najnovijeg filma o Jamesu Bondu kojeg bi prema nekim glasinama u budućnosti mogao igrati crni glumac. Bondova djevojka iz 'Skyfalla' Naomi Harris izjavila je da je snimala film s Idrisom Elbom i da joj je taj glumac rekao da je razgovarao s producenticom Bonda Barbarom Broccoli koja mu je potvrdila da postoji mogućnost da ćemo u budućnosti gledati crnog Jamesa Bonda.


Idris Elba u seriji 'Žica'

Iako nije zvijezda u rangu Denzela Washingtona, Idris Elba se već prije spominjao kao kandidat za crnog Bonda. Ovog glumca pamtimo po ulozi u 'Prometeju', ali i u kultnoj TV seriji 'Žica'.

Elba je u jednom intervjuu izjavio da bi rado igrao Bonda, ali ne bi želio da ga nazivaju 'prvim crnim James Bondom' jer ni Seana Conneryja nisu nazivali 'škotskim Bondom'. Ipak, analitičari ističu da je Daniel Craig već potpisao ugovor za još nekoliko filmova o Bondu, a Idris Elba je u 40-im godinama života pa je pitanje hoće li producenti odabrati baš njega kao zamjenu za popularnog Craiga.

Komentari
A: gianni 07.11.2012 Pogledaj profil

@mr blond - ko i ovaj Obama, šta taj glumi da je precjednik, čisti apsurd!

mr blond 01.11.2012

Dugo nisam čuo apsurdniju ideju iz svijeta filma.Nisam rasist i iznimno cijenim tamnopute glumce poput legendarnih Denzela Washingtona i Morgan Freemana te mnogih drugih,ali da Bonda glumi tamnoputi glumac je čisti apsurd.To onda više nebi bio James Bond...Nego neki drugi lik...

A: mareva 30.10.2012 Pogledaj profil

Mislim da bi ih Idris sve nadmašio. Zapravo, poprilično sam sigurna. :)