Ukratko: seeeeeeeeequeli - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      Ukratko: seeeeeeeeequeli

Ukratko: seeeeeeeeequeli

LonelyGirl15 dobija drugu sezonu, Tom Hanks bivšu DiCapriovu Gisele Bundchen, 'Noć u muzeju' nastavak, a Shreek čak dva.  

filmski.net 03.08.2007 0 komentara

Ukratko: seeeeeeeeequeli

YouTube senzacija zvana LonelyGirl15, o kojoj smo vam do u detalje pisali ovdje, u petak 3. kolovoza završit će prvu sezonu emitiranja i to ne jednom nego s čak 12 epizoda. Iste će ekskluzivno od 12 sati po lokalnom vremenu (tj. od 17 po našem)  pod nazivom ‘12 u 12’, svakih sat vremena objavljivati MySpace, za iznos koji je, naravno tajna. U međuvremenu, nude vam kratki sažetak svih cca 270 dosad objavljenih epizoda. No, ako vas muči pitanje hoće li Bree konačno doći glave čudnovati kult čiji su je pripadnici oteli, ne berite brigu, jer što god da joj se dogodi - druga sezona najdugovječnijeg YouTube serijala počinje već u ponedjeljak.


LonelyGirl15: sažetak prve sezone


Do kraja iduće godine trebali pak biti dovršeni 'Anđeli i demoni', svojevrsni nastavak frke koja se digla oko 'Da Vincijevog koda', a po istoimenom romanu Dana Browna iz 2000. Film kojeg u teškoj ilegali sprema Columbiji i Co. navodno će Tomu Hanksu donijeti najveću sumu u povijesti hollywoodskih honorara, ali i tvrde upućeni nesuđenu gđu. DiCaprio, brazilsku manekenku Gisele Bundchen /*naslovna/ za partnericu, te Orlanda Blooma za partnera. Šuška se da je premijera zakazana za 19. prosinca 2008., a što je od svega ovoga istina dotad ćemo valjda doznati.


Nešto malo dulje morat ćemo pričekati na nastavak ‘Noći u muzeju’, jer isti, potvrđeno je, stiže 2009. Scenaristi Thomas Lennon i Ben Garant već su se primili posla, no sve što žele otkriti da će uz već poznatim Trencovim likovima dodati i neke nove. Ben Stiller i Robin Williams su kažu, već potpisali ugovore, a kako i ne bi kad je originalni naslov utržio više od 500 miljuna dolara.


Shrek Treći
je pak u svoju kasicu prasicu od premijere u svibnju spremio više od 720 milijuna, pa su DreamWorks Animation i Paramount Pictures bez imalo straha najavili kako četvrti dio priče o zelenom čudovištu možemo očekivati 21. svibnja 2010., a peti na isti datum 2013.

Komentari

Nema komentara.