Red Hot Chili biografija - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      Red Hot Chili biografija

Red Hot Chili biografija

Kako je odrastao pjevač Red Hot Chilija Anthony Kiedis? Pa naravno - uz seks, drogu i rock'n'roll, a to su dobri sastojci za zanimljivu seriju.

s.p. 13.11.2008 0 komentara

Red Hot Chili biografija

Sprema se TV serija o fascinantnom rokerskom djetinjstvu frontmena Red Hot Chili Peppersa, Anthonyja Kiedisa. Mladi Anthony je proveo mladost u zapadnom Hollywoodu sa svojim ocem Spiderom koji je imao glamurozno zanimanje - radio je kao diler droge za slavne(!), a jedne od redovitih mušterija bile su mu rock grupe The Who i Led Zeppelin. Tata diler je odrastao u autoritarnom okruženju i htio je malom Anthonyju pokazati sasvim drukčiji svijet, pa se od svoje 11 godine klinac upoznavao sa svijetom umjetnosti, ali i sa svijetom odraslih u kojima vladaju poroci.

Seriju o Kiedisu pod radnim naslovom 'Ožiljci' ('Scar Tissue') snima HBO, koji se planira fokusirati na Kiedisov odnos s ocem te pokazati kako su 70-tih u Los Angelesu živjeli rockeri. Kiedis se planira aktivno uključiti u projekt i intenzivno razgovara s ocem jer želi u seriju uključiti što više uspomena na buran život u L.A.-u. Razmatra čak i sudjelovanje u seriji kao narator, a vjerojatno će se par puta pojaviti i u nekoj cameo ulozi.


Anthony Kiedis pjeva za Red Hot Chili Pepperse - a uskoro detaljno saznajete kako je odrastao u takvog rockera.

Još se traži scenarist koji bi dobro mogao prikazati Kiedisovo odrastanje, ali i 'ožiljke' koje je dječaku ostavilo prerano sazrijevanje. Epizode će trajati oko jedan sat, a žanrovski će se serija moći svrstati u humornu dramu. Kiedis će biti i jedan od izvršnih producenata serije i blisko će surađivati s Marcom Abramsom i Michaelom Bensonom iz tvrtke Catapult 360, producentima koji stoje iza televizijskih hitova kao što su 'The Bernie Mac Show' i 'Svita'.

Ekipa iz Catapulta je i pokrenula projekt nakon što je Michael Benson pročitao Kiedisovu autobiografiju 'Ožiljci', koja je objavljena i kod nas. Iako je poslužila kao inspiracija autorima koji su preuzeli taj naslov, knjiga nije služila kao predložak za seriju jer se uglavnom bavi odraslim životom rock zvijezde. A ova serija je ipak prije svega neobična priča o jednom zbunjenom tinejdžeru, koja bi se lako mogla nazvati i 'Not Just Another Teen Movie'.

Komentari

Nema komentara.