Tko će biti Sinatra? - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      Tko će biti Sinatra?

Tko će biti Sinatra?

Za ulogu poznatog šoumena otimaju se Leonardo DiCaprio, George Clooney i Johnny Depp.

s.p. 26.10.2009 2 komentara

Tko će biti Sinatra?

Martin Scorsese priprema biografiju Franka Sinatre, a još nije odlučeno ono najbitnije: tko će biti glavni glumac! Dosad je najviše šansi za ulogu koja bi mogla donijeti Oscara imao Leonardo DiCaprio. DiCaprio je očito postao omiljeni Scorseseov glumac, nedavno su snimili četvrti zajednički film, 'Shutter Island' koji bi mogao biti veliki hit 2010.

Iako se podrazumijevalo da će Scorsese opet uzeti Lea, studio Universal bi radije angažirao Johnnyja Deppa koji je impresionirao holivudske glavešine s ulogom Johna Dillingera u 'Gangsterima'. A Sinatrina kći Tina bi najradije voljela neku sigurnu varijantu i angažirala karizmatičnog Georgea Clooneya.

Tina Sinatra boji se da bi Scorsese mogao prikazati mračniju stranu njezinog oca koji je bio poznat po seksualnim avanturama, opijanjima i vezama s mafijom. Scorsese je u svojim biografskim filmovima ('Aviator', 'Razjareni bik'), često pokazivao opsesivne, pa i agresivne ličnosti, dok bi Tina Sinatra više voljela da se njezin otac prikaže isključivo kao pjevač, s naglaskom na njegovu nježniju stranu. Tina je i izvršna producentica filma koja je u ime Sinatrine zaklade odobrila korištenje njegovih pjesama, pa bi se lako moglo dogoditi da vidimo - Clooneya kako pjeva 'My Way'!

Komentari
A: Det._Harry_Callahan 28.10.2009 Pogledaj profil

Johnny Depp je ''vrhunsko'' i ''savršeno'' glumačko ime jer nikad dosad nije niti razočarao niti snimio promašaj. Neka se okanu ovih biografija, u vezi Sinatre nitko neće biti dobar odabir - DiCaprio je djetinjast, Clooney ne zna pjevati, Jamie Foxx je, hm, već igrao Raya Charlesa...

A: johnny08 27.10.2009 Pogledaj profil

Čisto sumnjam da se Depp za išta otima, al da ga zaposle bi to odradio vrhunski i vrijedno poštovanja kao i svaku ulogu do sada. Ne sliči na Sinatru nimalo ali Depp može sve...