Što se tjubalo u 2008. - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      Što se tjubalo u 2008.

Što se tjubalo u 2008.

Prljavo rublje nije dobro iznositi na YouTube, kao ni svoj vjerski fanatizam. Evo što je  obilježilo godinu na 'vašoj cijevi'.

s.p. 23.12.2008 0 komentara

Što se tjubalo u 2008.

Ako na Internetu tražite nešto kvalitetno vezano uz film - uvijek prvo provjerite na Filmski.netu! A na YouTube-u potražite sve ostalo. Preljubi, skandali, zezancije, političke kampanje, vjerske poruke... nema što nema! Evo što se ove godine najviše gledalo na Tjubu i koji su trendovi njime drmali.

Tricia Walsh Smith ušla je tako u povijest kao prva žena koja je preko YouTubea povela brakorazvodnu kampanju. Najavila je razvod od svog bogatog supruga i objavila da će je muž izbaciti iz njihovog stana, za što krivi predbračni ugovor za kojeg tvrdi da ga je nesmotreno potpisala. Da bi sve bilo još zanimljivije, u svom videu Tricia je objavila sočne detalje iz bračnog života, poput onog da njezin muž koristi Viagru i porno magazine. Rezultat? E, pa sudac nije nagradio ovu profi glumicu i dramatičarku na njezinom filmskom trudu, nego je podržao njezinog supruga uz obrazloženje da ga je 'proračunatom kampanjom htjela poniziti'. Sudac je u presudi protiv Tricie naveo i da je 'pokušala život svoga moža pretvoriti u sapunicu, i to režirajući, producirajući i glumeći u melodrami'. Teške (filmske) optužbe...


Tricia Walsh Smith - razvod preko YouTubea.

Tom Cruise je (bio) toliko velika zvijezda da može privući brojne sljedbenike scijentolozima, no to je i dvosjekli mač. Tomicu su zbog njegovih ispada poput onog na Oprah često ismijavali, a kada je na Internet iscurio Cruiseov euforični scijentološki govor, zezanje na Tomov račun se pojačalo. Uskoro su 10-minutni video počeli uklanjati s Neta, ali znate kako je - jedan video ukloniš, tri nova se uploadaju...


Tom Cruise priča o scijentologiji - pogledajte čim prije, dok ga ne maknu.

Tko nije čuo za Ricka Astleya, taj nije slušao radio 80-tih. Onima s razvijenim glazbenim ukusom i tada su njegovi pop hitovi bili ljigavi. Čak je i Rick to priznao, no Internet je uvijek imao moć oživiti zaboravljene zvijezde. Aktualna fora je 'Rickrolling' - netko na YouTube stavi video u kojem obeća da će pustiti snimke Britney Spears ili najnoviju epizodu 'Simpsona', a kada klikneš - vidiš Astleyev trash spot 'Never Gonna Give You Up'. Tu foru je u različitim varijantama popušilo tooooliko ljudi, pa se broj onih koji su kliknuli na taj spot službeno popeo na 13 i pol milijuna - i ide dalje!


Rick Astley - 'Never Gonna Give You Up', mega-hit YouTubea.

Senator John Edwards bio je perspektivni kandidat Demokratske stranke za utrku za predsjednika SAD-a. To što mu je žena bolovala od raka dojke samo mu je povećalo naklonost birača, a onda se dogodilo ono što ubija svačiju političku karijeru - otkriven je njegov preljub. Glumica i producentica Rielle Hunter je  za Edwardsa producirala seriju promotivnih spotova u kojima se Edwards na YouTubeu trebao predstaviti kao 'običan čovjek'. Suradnja s producenticom Rielle je postajala sve intimnija i intimnija, a još nedokazani trač kaže da je Edwards vjerojatno i otac njezinog djeteta. Na kraju se Edwards u javnosti dokazao kao obični čovjek, ali je ispao i obični preljubnik koji vara bolesnu ženu.


John Edwards otkriva YouTube...sa svojom  ljubavnicom.

Puno više sreće s Internetom imao je Obama, koji se vješto koristio Netom u svrhu vlastite promocije i prikupljanja novčanih priloga za predsjedničku kampanju. Internet je mjesto na kojem svatko može objaviti vašu krivu riječ ili neki drugi gaf, a to se Obami pokazalo korisnim kada se u taboru njegovog protukandidata pojavila Sarah Palin. Njezine glupe izjave teško je i nabrojati, a fanovi Obame koristili su najjednostavniju metodu - radili su 'kompilacije Sarah Palin'. Obama je uspio nadmoćno pobijediti i postao 'lider slobodnog svijeta' - razlog više da ubuduće svi pažljivije pogledamo što Ameri rade na Internetu jer to će možda odlučiti o sudbini svijeta.


Sarah Palin - kompilacija glupih izjava.

Komentari

Nema komentara.