1, 2, 3 - nastavci! - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      1, 2, 3 - nastavci!

1, 2, 3 - nastavci!

Polijeće treći Batman, pirati će po četvrti put na Karibe, slaže se sedma Slagalica strave i nova majmunarija za King Konga.

s.p. 27.07.2009 0 komentara

1, 2, 3 - nastavci!

Zahuktala se priča o nastavku 'Viteza tame' u režiji Christophera Nolana. Prvo se pronijela vijest da je Christian Bale potvrdio da će treći put uskočiti u odijelo Batmana. Na kraju je Gary Oldman, koji tumači važan lik načelnika Gordona, na San Diego Comic-Conu neslužbeno najavio da snimanje 'Batmana 3' počinje 2010., te da film možemo očekivati 2011.

Šef Disneya potvrdio je sličan plan snimanja za 'Pirate s Kariba 4'. Snimanje počinje u travnju/svibnju 2010., a premijera se onda može očekivati 2011. Za razliku od prethodnih 'Pirata', neće se snimati više filmova odjednom, već je u planu samo jedan film, a onda će publika odlučiti hoće li biti petog, šestog i sedmog dijela.


Trailer za posljednje 'Pirate s Kariba'.

A publika koja voli hororce već je odlučila – snimat će se sedma 'Slagalica strave'  ('Saw'). Scenarij će raditi Marcus Dunstan i Patrick Melton, koji su već napisali 'Slagalicu strave 4', '5' i '6', a režirat će redatelj 'Slagalice strave 5', David Hackl. Pare će iskeširati producenti Oren Koules i Mark Burg, koji su već solidno zaradili na svih šest nastavaka 'Slagalice'.

I hororac 'Stranci' već se isplatio producentima, uložili su samo 9 milijuna, a film je u svijetu zaradio 80 milijuna dolara. Zato će se snimati JOŠ jedan nastavak, samo što će uskočiti novi redatelj, Francuz Laurent Briet kojem je ovo prvi dugometražni film a dosad je radio samo glazbene spotove i specijalne efekte za hororce. Snimanje počinje ove jeseni, a priča se da bi Liv Tyler mogla reprizirati svoju ulogu.

Sprema se i nastavak, odnosno prequel 'King Konga', i to pod naslovom 'Kong: King of Skull Island'. Film se radi prema knjizi izdanoj u vrijeme kada je Peter Jackson snimao zadnjeg 'King Konga'. Priča opisuje kako je ogromni gorila zavladao dalekim otokom, te je predviđeno nekoliko likova gorila i dinosaura, a nas samo zanima hoće li opet biti i neka plavuša kao predmet Kongovih ljubavnih interesa...

Komentari

Nema komentara.