Harry Potter i smrtonosni trailer - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      Harry Potter i smrtonosni trailer

Harry Potter i smrtonosni trailer

Bez brige, ništa vam neće biti ako pogledate trailer za jedan od najiščekivanijih filmova 2010. - 'Harryja Pottera i darove smrti - 1. dio'!

s.p. 08.12.2009 0 komentara

Harry Potter i smrtonosni trailer

Izišao je teaser za pretposljedni film iz serijala o Harryju Potteru! Riječ je o ekranizaciji posljednje knjige s Potterom kao glavnim junakom, pa bi bilo logično da je riječ i o posljednjem filmu - no, producenti su odlučili raspoloviti film na dva dijela pa ćemo prvo gledati 'Harryja Pottera i darove smrti - 1. dio'. Tako će filmaši lakše adaptirati veliku knjigu, a bogme će i producenti duplo zaraditi, pa će vjerojatno istim putem poći i oni koji snimaju zadnju knjigu iz serijala o 'Sumraku'.


'Harry Potter i darovi smrti - 1. dio', trailer.

Za one koji nisu čitali knjige o Potteru, posljednja knjiga bavi se posljednjom bitkom između Harryja Pottera i njegovih saveznika te nikad moćnijeg Lorda Voldemorta i njegovih podanika, Smrtonoša. Ako će film biti uspješan kao i književni predložak onda očekujte stvarno veliki filmski hit - knjiga je oborila rekord prodaje postavši najbrže prodavana knjiga ikada jer je u prva 24 sata prodana u 11 milijuna primjeraka!

Po običaju, ovaj prvi teaser ne pokazuje puno radnje, već više želi zaintrigirati publiku koja željno iščekuje završni obračun. 'Harry Potter i darovi smrti - 1. dio' imat će premijeru u studenom 2010. pa će 'Darovi smrti' očito biti - jedan od pravih darova za Božić!

Komentari

Nema komentara.