Blagdanska kino blagajna - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      Blagdanska kino blagajna

Blagdanska kino blagajna

Ako umjesto s najmilijima praznike želite provesti s holivudskim zvijezdama, očekuju vas romanse, crtići, Avatar i Sherlock.

s.p. 23.12.2009 0 komentara

Blagdanska kino blagajna

Što kina spremaju za Božić i kraj godine? Premijera 'Avatara' već je održana pa samo trebate čekati da uhvatite slobodna sjedala za pogledati ovaj hit. U kina ovog tjedna stiže i 'Sherlock Holmes', kojega ćemo predstaviti i na Filmski.net Brunchu u subotu 26.12. u Movieplexu u Zagrebu. Ovaj film Guya Ritchieja spaja krimić, akciju i romansu u inače 'suhoj' priči o racionalnom detektivu. Kad smo kod romanse, čekaju nas još dvije premijere romantičnih komedija -  'I to se zove ljubav!' s Jennifer Aniston i 'Ljubavni jackpot' s Catherine Zetom-Jones.

Za klince se sprema 'Arthur i Maltazardova osveta', a tu su i prigodni 'Niko - božićna potraga' i 'Božićna priča'. Za razliku od multipleksa, art kina spremaju zanimljivi program. Zagrebačko kino Europa uz filmova s crnim temama ('Zajedno', 'Najsretnija djevojka na svijetu'), za kraj 2009. sprema Orsona Wellesa kojeg nećete gledati nego slušati - radijsku adaptaciju 'Božićne priče'. Poslije besplatne projekcije slijedi tulum s kuhanim vinom, a kuhano vino (i kestene!) nudi i kino Tuškanac koje pred blagdan rođenja malog Isusa prikazuje 'Rosemarynu bebu' - film o rođenju Sotoninog potomka! Ipak, bit će veselo jer se uz ovaj klasik dijeli i nova knjiga kritičarke Mime Simić.

Toliko zasad, a već početkom siječnja očekujte vijesti o premijeri novog hrvatskog dugometražnog crtića i reviju filmova sa najvećih svjetskih filmskih festivala. Detaljnije informacije očekujte uskoro - Filmski.net se nikada ne odmara!

Komentari

Nema komentara.