Natalie Portman je trudna i zaručena - Hot Spot
Home      Vijesti      Filmski      Hot Spot      Natalie Portman je trudna i zaručena

Natalie Portman je trudna i zaručena

Mlada glumica objavila je da očekuje bebu i planira vjenčanje s Benjaminom Millepiedom, baletanom s kojim je radila na 'Crnom labudu'.

s.p. 28.12.2010 0 komentara

Natalie Portman je trudna i zaručena

Zvijezda 'Crnog labuda' Natalie Portman je i službeno potvrdila da je zaručena, i to za oca svog prvog djeteta! Ime sretnika je Benjamin Millepied, a par se upoznao na snimanju 'Crnog labuda' gdje je Natalie glumila balerinu, a Benjamin joj je pomagao u koreografiji.

Portman je u ekskluzivnoj izjavi Entertainment Weeklyju izjavila kako je 'uvijek čuvala svoj privatni život', ali sada želi reći kako je 'neopisivo sretna' i 'osjeća se vrlo zahvalnom na ovom iskustvu'.

Očito će Portman sada imati glumačku pauzu, no baš sada slijedi sezona Oscara i Zlatnih globusa, a mnogi smatraju da je 29-godišnja Natalie jedan od najvećih favorita za te nagrade. Osim toga, ove godine očekuju se brojne premijere Natalienih filmova ('Your Highness','Samo seks','Thor'), a baš sada studio je najavio i ograničenu američku kinodistribuciju za 'The Other Woman' u kojem Natalie Portman glumi - majku!

Komentari

Nema komentara.

Linkjet

'Prava stvar' za rođendan Male scene!

'Prava stvar' za rođendan Male scene!

Kazalište Mala scena obilježava 25 godina postojanja te najavljuje svoju novu predstavu za odrasle, sa zvjezdanom glumačkom podjelom ...