Natalie Portman rodila sina - Hot Spot
Home      Vijesti      Filmski      Hot Spot      Natalie Portman rodila sina

Natalie Portman rodila sina

Slavna glumica dobila je sina u vezi s koreografom 'Crnog labuda', Benjaminom Millepiedom.

s.p. 15.06.2011 0 komentara

Natalie Portman rodila sina

Američki mediji objavili su ekskluzivnu vijest: Natalie Portman je postala mama! Zasad je poznato samo to da je dobila sina, a još ne znamo ime, iako šmokljani na Internetu nagađaju da bi 'princeza Amidala' iz 'Star Warsa' svog sina trebala nazvati Luke (Skywalker). 

30-godišnja Portman je začela bebu s koreografom Benjaminom Millepiedom koji ju je trenirao balet na setu 'Crnog labuda', a s njom je u filmu imao scenu u kojoj prezirno otpuhuje na pomisao da bi imao seks s likom kojeg glumi Natalie. Na dodjeli Zlatnig globusa Natalie je uz smijeh objavila da je Benjamin to samo odglumio jer u biti 'stvarno želi spavati s njom', što je očito i iz toga da je par u prosincu objavio da je Natalie trudna i zaručena za Millepieda.

Inače, u domaćim kinima uskoro možete očekivati nekoliko filmova s Natalie: parodiju 'Your Highness' te dramu 'Ljubav i druge nemoguće potrebe' u kojoj ćete Natalie vidjeti - u ulozi majke!

Komentari

Nema komentara.

Linkjet

'Prava stvar' za rođendan Male scene!

'Prava stvar' za rođendan Male scene!

Kazalište Mala scena obilježava 25 godina postojanja te najavljuje svoju novu predstavu za odrasle, sa zvjezdanom glumačkom podjelom ...