Michael Fassbender kao Bond...James Bond - Hot Spot
Home      Vijesti      Filmski      Hot Spot      Michael Fassbender kao Bond...James Bond

Michael Fassbender kao Bond...James Bond

Karizmatični Michael Fassbender kao James Bond u režiji Christophera Nolana? Pogledajte kako to izgleda!

s.p. 14.07.2012 1 komentara

Michael Fassbender kao Bond...James Bond

Daniel Craig se već udomaćio kao James Bond, no jedan filmofil se odlučio malo poigrati i pokazati kako bi izgledao agent 007 kada bi ga glumio - Michael Fassbender! Stoga je napravio You Tube mix u kojem Jamesa Bonda 'režira' nitko drugi nego Christopher Nolan, pa u lažnom traileru možete prepoznate isječke iz Nolanovog 'Viteza tame' i 'Početka', ali i inserte iz Fassbenderovih filmova kao što su 'Prometej' i 'Glad'.


James Bond u 'režiji' Christophera Nolana.

Ideja je zanimljiva, a treba spomenuti i da umjesto slavne Bondove glazbene teme imamo legendarnu glazbenu temu iz 'Početka'. Jedino moramo savjetovati redatelju ovog klipa da malo više poradi na izgovoru slavne rečenice 'Bond...James Bond' - to je jako bitna stvar u svim Bondovim filmovima!

Komentari
anonymous 06.08.2012

Jeftino, prejeftino, svaka čast filmofilu koji se poigrao, trailer je zabavan, bombastičan, ali u stvarnom nije Nolan za režiju, frajer bi napravio two serious James Bond, jednako kao što je napravio i Batmana s previše rupa, na kraju je ispalo predramatično, Batman ne žali 8 godina, Batman djeluje.