Michael Fassbender kao Bond...James Bond - Hot Spot
Home      Vijesti      Filmski      Hot Spot      Michael Fassbender kao Bond...James Bond

Michael Fassbender kao Bond...James Bond

Karizmatični Michael Fassbender kao James Bond u režiji Christophera Nolana? Pogledajte kako to izgleda!

s.p. 14.07.2012 1 komentara

Michael Fassbender kao Bond...James Bond

Daniel Craig se već udomaćio kao James Bond, no jedan filmofil se odlučio malo poigrati i pokazati kako bi izgledao agent 007 kada bi ga glumio - Michael Fassbender! Stoga je napravio You Tube mix u kojem Jamesa Bonda 'režira' nitko drugi nego Christopher Nolan, pa u lažnom traileru možete prepoznate isječke iz Nolanovog 'Viteza tame' i 'Početka', ali i inserte iz Fassbenderovih filmova kao što su 'Prometej' i 'Glad'.


James Bond u 'režiji' Christophera Nolana.

Ideja je zanimljiva, a treba spomenuti i da umjesto slavne Bondove glazbene teme imamo legendarnu glazbenu temu iz 'Početka'. Jedino moramo savjetovati redatelju ovog klipa da malo više poradi na izgovoru slavne rečenice 'Bond...James Bond' - to je jako bitna stvar u svim Bondovim filmovima!

Komentari
anonymous 06.08.2012

Jeftino, prejeftino, svaka čast filmofilu koji se poigrao, trailer je zabavan, bombastičan, ali u stvarnom nije Nolan za režiju, frajer bi napravio two serious James Bond, jednako kao što je napravio i Batmana s previše rupa, na kraju je ispalo predramatično, Batman ne žali 8 godina, Batman djeluje.

Linkjet

'Prava stvar' za rođendan Male scene!

'Prava stvar' za rođendan Male scene!

Kazalište Mala scena obilježava 25 godina postojanja te najavljuje svoju novu predstavu za odrasle, sa zvjezdanom glumačkom podjelom ...