Oliver Stoned - Hot Spot
Home      Vijesti      Filmski      Hot Spot      Oliver Stoned

Oliver Stoned

A dok ti je teško treba tražiti pomoć, a pomažu razni etanolski pripravci i narkotici. Teško je bilo i Oliveru Stoneu. Kako i ne bi – pa star je i propao mu veeeliki film.

m.n. 30.05.2005 0 komentara

Oliver Stoned

Khm…Khm… (ovo je svečano, a možda i malo zlobno nakašljavanje) Prpošni Oliver Stone je imao buran vikend. E da, može se to i sa šezdeset. Sve što su vam ikad rekli o starenju, vrijedi za predrasudu.
Scena ide ovako: petak je navečer u Los Angelesu gradu, a opuštena atmosfera produženog vikenda naprosto mami na akciju. Kad se spustio prvi mračak, nadobudni policijoti, isfrustrirani zbog činjenice da je njima uskraćeno to vikendaško ushićenje kreću maltretirati jadne vozače. Među izabranom se gomilicom našao i jadan Oliver Stone, možebitno zbog krivudanja po ulicama Beverly Hillsa.

Istretiran alkoholom i još nekim supstancama koje bi zlobnici nazvali ilegalnim narkoticima, samo je pokušavao stići kući. Nažalost, nije uspio. Tešku je noć dvostruki Oscarovac na kraju proveo iza rešetaka, bistreći tešku glavu i kontemplirajući o tom nesretnom životu.

Sljedećeg je jutra je za izlaz platio sitnih 15,000 dolara jamčevine, a policija je bila barem toliko uviđavna da nije odala detalje njegovog toksikološkog nalaza, a niti odla sadržaj paketića nađenog u automobilu. No, ako ste mislili da je ovo samo slučaj, varate se. Veliki je redatelj pod sličnim okolnostima uhićen već 1999. a sudac mu je nakon tog incidenta odredio liječenje i rehabilitaciju.

Možda se on nešto i rehabilitirao, samo je jadan na kraju tirade snimio nesretnog 'Aleksandra Velikog' i na svoja leđa koja ionako loše podnose breme uspjeha, stavio još i pokoji grumen loše sreće. Pih!
Komentari

Nema komentara.