Hugh Hefner - život kao u reklami - Hot Spot
Home      Vijesti      Filmski      Hot Spot      Hugh Hefner - život kao u reklami

Hugh Hefner - život kao u reklami

Hef je opet playboy - druži se s mladim blizankama, a ima i treću curu u rezervi. Tko će sve to snimiti za javnost?

s.p. 10.09.2009 0 komentara

Hugh Hefner - život kao u reklami

Tata Playboya nikako da se odrekne playboyevskog stila života, a nikako ni da se snimi igrani film o njemu. Već smo najavili dokumentarac koji od njega radi sveca slobode govora, no još čekamo na projekt 'Playboy' u kojem je Hugha Hefnera trebao igrati jedna drugi 'raspusni sin', Robert Downey Jr. Taj film povezivao se s redateljem Brettom Ratnerom koji je već snimao Hefa i njegove zečice.

Ratner je snimio šaljivu reklamu u kojoj Hefove zečice plešu s gitarama i tako imitiraju Toma Cruisea i njegovu scenu iz 'Risky Businessa', a na kraju se pojavljuje i Hefner u svojoj legendarnoj pidžami.


Reklama Bretta Ratnera s Hughom Hefnerom i raznim zečicama.

Sumnjamo da je ikada Hef bio vjeran muž, no eto, ovih dana se i službeno podnio zahtjev za razvodom braka od Kimberley Conrad s kojom je bio u braku 20 godina i ima dvoje tinejdžera.

U međuvremenu je lako našao partnericu - pardon, partnerice. Sada je u 'vezi' s dvije 19-godišnjakinje, Karissom i Kristinom Shannon koje su identične blizanke, a kada se umori od uvijek istog lica, tu je i treća cura - Crystal Harris! Što reći nego - stvarno bi voljeli vidjeli film u kojem ćemo vidjeti kako se njih četvero zabavlja u slobodno vrijeme!

Komentari

Nema komentara.