You Tube svira uživo - Kratki
Home      Vijesti      Filmski      Kratki      You Tube svira uživo

You Tube svira uživo

I You Tube voli sve što vole mladi - emitira koncert uživo. Čekaju vas Katy Perry, Fred, Joe Satriani, Akon, will.i.am, Bo Burnham, MC Hammer.

s.p. 07.11.2008 0 komentara

You Tube svira uživo

You Tube će početi emitirati uživo! 22. studenog prenosit će iz Herbst Pavilliona u San Franciscu veliki, dvosatni koncert na kojem nastupaju Katy Perry, Fred, Joe Satriani, Akon, will.i.am, the Spinto Band, Katers17, Bo Burnham i 'zvijezda u mirovini' MC Hammer. Sve je najavljeno kao veliki party na kome je najbolje biti uživo, a za one ostale - tu je uvijek You Tube koji je i organizirao ovo događanje da privuče što više publike.


Katy Perry na You Tubeu ljubi curu, al' (još) ne uživo.

Istina, korisnici YouTubea vole isto što i ostali korisnici Interneta - preskakivati s teme na temu i pratiti kratke sadržaje. Kada imate koncert s nekoliko izvođača, uvijek su neki manje popularni od drugih, pa publika vjerojatno neće sve pratiti nego će surfati po ostatku You Tubea i Interneta. Svejedno, ovo je dobra ideja - spoj glazba i Neta je uvijek dobra stvar, a YouTube se sada mora više truditi jer je MTV Music počeo preuzimati YouTubeovu publiku koja prati glazbene spotove. Najveća prednost You Tubea je ipak u tome da je interaktivan i motivira gledatelje da sami šalju svoje sadržaje. Stoga, ako 22.11. navratite u San Francisco i možete snimiti ovaj koncert - dobro znate gdje ga možete uploadati...

Komentari

Nema komentara.