I Sanader je Hitler - Kratki
Home      Vijesti      Filmski      Kratki      I Sanader je Hitler

I Sanader je Hitler

Hitler nije bio smiješna povijesna ličnost, ali uz pomoć titlova je danas na YouTubeu prava komičarska zvijezda.

s.p. 04.12.2008 0 komentara

I Sanader je Hitler

Hitler kojeg je odglumio Bruno Ganz postao je prava zvijezda - čak je i kod nas Ivo Sanader progovorio kroz njegov lik. Kao reakcija na 'skandal s Facebookom', duhoviti Bijesprvi je nakon ministra Kirina našao novu metu i sada uz pomoć Hitlera ismijava i Sanadera. Na znamo da li će i ovaj Hrvat zbog svojih šala biti priveden, ali rezultati su već tu - filmić je pogledalo preko 75.000 ljudi.


Hitler kao Ivo Sanader (bez hapšenja, molim!).

Bijesprvi, kao i mnogi u svijetu prije njega, za svoju parodiju koristi isječak iz filma 'Untergang' ('Hitler: Konačni pad'). U tom filmu Bruno Ganz genijalno glumi Hitlera, a u jednoj sceni iz bunkera saznaje loše vijesti s ratišta. Bitka za Berlin je pri kraju i vođa bijesni na svoje generale što nisu uspijeli zaustaviti sovjetsku armiju. Ova dramatična scena je kao stvorena za dobre parodije, a to je među prvima shvatio Darylsblog, koji je napravio jednu od najvećih YouTube šala - Hitlerovu reakciju na transfer Cristiana Ronalda iz Manchester Uniteda u Real Madrid. Film ima već preko milijun klikova, a taj isječak inspirirao je bezbroj šaljivdžija na njihove varijante Hitlera.


Hitler bijesni zbog odlaska Ronalda iz Manchester Uniteda.

Kompjeteraši koji smišljaju šale vole se našaliti i na račun informatičkih projekata: Hitler tako bijesni zbog Windows Viste koje ne funkcionira, izbacuju ga s MySpacea i Wikipedije zbog poganog jezika, varaju ga na eBayu. Popularne su i razne sportske varijante, a nakon histeriziranja zbog odlaska Ronalda u Real, Hitler je kasnije bijesnio i zbog Ronaldovog ostanka. Hitler u jednoj varijanti saznaje da je gay, u drugoj da ima AIDS, a kao John McCain obraća se ljudima u sobi: 'Želim razgovarati samo s onima koji su mislili da imam šansi na izborima'. Soba se, naravno - isprazni.


Hitler ima problema s Windows Vistom.

Hitler u originalnom isječku iz filma govori njemački, pa većina iz anglofone publike YouTubea ionako ne razumije što se dere i lako se koncentrira na titlove koje razni šaljivci stavljaju. Problem je s Nijemcima koji razumiju Hitlerovo vrištanje, ali njima se savjetuje: isključite zvuk na YouTubeu i uživajte u duhovitim titlovima.


Hitler ne može naći G točku - 'prokleti ženski orgazam'.

Danas već svi rade parodije koristeći kultni isječak i titlujući ga po volji. Stoga je i začetnik trenda, Darylsblog, za kraj izdao i 'finalnu parodiju s Hitlerom', te se našalio na vlastiti račun i umjesto parodija poručio ljudima da pogledaju film. To je svakako odličan savjet jer film je povijesno remek-djelo, no parodije s Hitlerovim nastupima neće prestati. Ima još bezbroj povoda za ismijavanje ljudi, a osobito političara...


Hitler - Konačna parodija

Komentari

Nema komentara.