Ljubav i ostale droge - Arhiva
Home      Filmovi      Arhiva      Ljubav i ostale droge

Ljubav i ostale droge

Love and Other Drugs (2010.)

Twentieth Century Fox/Continental Film

112' komedija, drama, romansa

Režija:           Edward Zwick

Uloge: Jake Gyllenhaal, Anne Hathaway, Oliver Platt, Hank Azaria

Scenario:        Charles Randolph, Edward Zwick i Marshall Herskovitz po knjizi Jamiea Reidya

Producent/i:   Edward Zwick, Scott Stuber, Marshall Herskovitz, Charles Randolph

Zemlja:          SAD

Linkovi:

službene stranice, Imdb

Ljubav i ostale droge

Ocjena Glasova Tvoja ocjena Ocjeni film

3.75
20
0.00

marlaq 09.09.2011 Ocjena recenzije : 0.0

uvik isto

Film mi je bezveze baš kao i No Strings Attached koji sam jučer gledala, jednostavno ne podnosim taj tip filma, nema tu ni seksa, ni humora, ni kemije, ni priče, ni radnje. Bezveze.

Tvoja ocjena:-
Ocjeni recenziju:

tuzan 08.09.2011 Ocjena recenzije : 5.0

srednje...

preporucam ovaj film zbog slatke ANE........koja se dosta skida u filmu.

Tvoja ocjena:-
Ocjeni recenziju:

Iv_sa 03.09.2011 Ocjena recenzije : 0.0

Love and Other Drugs

Mislim da je to jedan od onih filmova koji mozes pogledati nekoliko puta i uvijek će biti zanimljiv. 5! Pogledati ga u svakom slučaju..

Tvoja ocjena:-
Ocjeni recenziju:

markoboban 12.08.2011 Ocjena recenzije : 5.0

Ljubav je droga, ali i lek

Zasnovana na bestseleru 'Hard Sell: The Evolution of a Viagra Salesman', autora Jamie Reidyja koji je opisao svoja iskustva dok je radio u marketingu velike farmaceutske kompanije (posebno plasirajući revolucionarnu vijagru), pa je ovakva priča naprosto morala da doživi svoju filmsku ekranizaciju.Edward Zwick režira po scenariju koji je adaptirao zajednički s Charles Randolphom i Marshall Herskovitzem.Jamie Randall (Jake Gyllenhaal) je nekada studirao medicinu, ali je to napustio smatrajući takav posao neadekvatnim. Njegov senzibilitet više je usmeren na kontakte s ljudima, pa tako dobija posao prodavca farmaceutske robe – lekova.Na novom poslu, Jamie ulazi u jedan potpuno novi svet, gde vlada nemilosrdna konkurencija, a put do lekara kao posrednika u distribuciji lekova do krajnjih potrošača – pacijenata, je trnovit, posut brojnim preprekama.No kao i sve ostalo u životu, obavljajući poveren mu posao, šarmantni mladić će doživeti i nešto lepo, neočekivano – pravu, istinsku ljubav...Solidna glumačka ekipa koja je uglavnom opravdala očekivanja.Ovde se pre svega misli na dvoje glavnih likova, gde je uspostavljena potrebna hemija u kreiranju uloga od suštinske važnosti za celokupnu filmsku radnju.Mladić Jamie, koji je menjao devojke kao košulje i devojka, Maggie Murdock u izvedbi Anne Hathaway, čvrsto rešena da se ne vezuje emotivno za partnera, uspevaju da iznesu film na jedan simpatičan, a pritom i poprilično realističan način.Miks drame i komedije jako dobro funkcioniše, u prikazu sistema kako moćne kompanije (konkretno ovde na polju farmacije) osvajaju nova tržišta.Ako dodamo zanimljive likove ubačene u celu priču, uz finu nenametljivu režiju dobijamo filmić koji uspeva da nas zabavi, nasmeje, a povremeno i rastuži.Sve skupa to izgleda kao pravi život odnosno njegova verna imitacija.Vrlo dobro i svakako vredi da se pogleda.

Tvoja ocjena:-
Ocjeni recenziju:

adriana_m 02.06.2011 Ocjena recenzije : 0.0

prava komedijica

ovaj film je ok. nije ništa specijalno, no ono što mi se najviše svidjelo je drugi dio filma i kemija između glavnih glumaca...lijepo su odglumili i simpatična je priča.. nije neka loša komedija, malo iznad prosječna za pogledat kada vam je dosadno :)

Tvoja ocjena:-
Ocjeni recenziju:

cetkovic 10.02.2011 Ocjena recenzije : 0.0

Dobar

Ja sam baš uživala u filmu. Njih dvoje odlično glume i mada je priča totalno sladunjava film je dobar. Pogledati.

Tvoja ocjena:-
Ocjeni recenziju:

teica_6 02.02.2011 Ocjena recenzije : 0.0

:)

Nema tu puno erotike.. Ne koliko se brujalo o seksu pred kamerama. Meni su njih dvoje bas slatki, prica je, mada vec vidjena, zbog dobrih likova (pogotovo Maggie) ipak zasluzila solidnu cetvorku.

Tvoja ocjena:-
Ocjeni recenziju: