Charlize ozljedila vrat na snimanju - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      Charlize ozljedila vrat na snimanju

Charlize ozljedila vrat na snimanju

Charlize Theron je na setu 'Aeon Fluxa' pretrpjela ozlijedu zbog koje će snimanje visokobudžetnog akcijskog filma biti zaustavljeno 'do daljnjega'. 

01.09.2004 0 komentara

Charlize ozljedila vrat na snimanju

Charlize Theron je u Berlinu snimala znanstvenofantastičnu priču o akcijskoj junakinji 'Aeon Flux'. Za ulogu se dugo pripremala jer se trebala dovesti u savršenu tjelesnu formu. Snimanje je započelo 16. kolovoza, a prekinuto je samo dva tjedna kasnije.

Oscarom nagrađena glumica ozlijedila se tijekom izvođenja jednog akcijskog trika tijekom kojeg je visila na žici, objavila je glasnogovornica filma Jeanmarie Carrasco u izvješću za Associated Press. Ipak, izvori sa seta otkrili su The Hollywood Reporteru da se Charlize ozlijedila još prošli tjedan i to tijekom izvođenja vratolomija na trampolinu. Navodno joj je stradao vrat, zbog čega je i odvezena u bolnicu. Nakon toga prebačena je u Los Angeles, gdje će njen oporavak nadgledati liječnici.

Zasad se ne zna koliko će oporavak trajati, što znači da se ne zna ni kada će se opet započeti sa snimanjem. Zbog  toga bi mogla kasniti i produkcija njezinog slijedećeg projekta, Warner Brosovog filma 'Class Action' koji se trebao početi snimati početkom slijedeće godine. Upućeni u cijeli slučaj smatraju da se zbog prirode njezine ozlijede neće nastaviti sa snimanjem bar još šest tjedana, što bi moglo skupo koštati producente 'Aeon Fluxa'.

Glasnogovornica nije htjela objaviti nikakve detalje o Charlizinoj ozlijedi, ali je naglasila da nije zadržana u bolnici i da prestaju sa snimanjem kako bi 'ona mogla dati 100% od sebe kada se vrati.' Glumičina glasnogovornica nije bila darežljivija s informacijama: 'Ona se odmara i nada se da će se brzo vratiti na posao.'

Charlize se planirala pojaviti na nadolazećem Toronto International Film Festivalu, ali sada je i to dovedeno u pitanje. Tamo je trebala prisustvovati premijeri filma 'Head in the Clouds' u kojem glumi uz svog dečka Stuarta Townsenda i Penelope Cruz.

Komentari

Nema komentara.