Charlize t(h)renduša - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      Charlize t(h)renduša

Charlize t(h)renduša

Nakon što je pristala na 10 mil $ vrijednu ulogu cyber junakinje Aeon Fleux, Charlize pregovara o glumačkom i producentskom angažmanu na ekranizaciji stripa 'Jinx'.

28.04.2004 0 komentara

Charlize t(h)renduša

Zanimljivi su ti postoscarovski putevi, netko zabrazdi u blockbustere, nakupi se para, uobrazi i tunka nos u kokain, netko se tvrdoglavo drži art filmova i nezavisne produkcije, a ostali padnu u zaborav (Kim Basinger:).

Charlize Theron nagrabit će se para, jasno je k'o dan. Prva ponuda nakon Oscara za glavnu ulogu u 'Monsteru', je 10 mil $ teška uloga Aeon Flux, nabrijane junakinje koja živi u 400 milijuna godina dalekoj budućnosti u kojoj su gotovo svi pomrli od smrtonosnog virusa, a ostatak živi u malome balončiću na nebu.

Predobro da bi se propustilo? Da, to misli i Charlize, pa s toliko para može živjeti cijelo jedno selo u Južnoj Africi 100 godina, a kamoli ne ona sama! Glumačke je sposobnosti već dokazala, pa nije valjda tog Oscara zabadava dobila.

Aeon Flux by Tom Keene

Druga ponuda koja je izbila na čelo je 'Jinx' (naslovna fotografija), ekranizacija stripa koji priča o lovcu na ljude. Theron bi, osim glavne uloge, imala i producentsku, a njen bi se lik trebao udružiti s traženim kriminalcem da zajedno nađu milijune odbačenog mafijaškog novca koji bi im kasnije omogućio lagodan zajednički život.

Bljuzg, bljazg... kažem ja. No, kao nepopravljivi optimist, vidim nit spasa. Gospodin Brian Michael Bendis, pisac i ilustrator spomenutog stripa, zadužen je i za adaptaciju istog za Universal Pictures, pa mislim se, valjda čiko zna što radi. 'Ovo neće biti klasični film snimljen po strip predlošku koji uvijek više teži konceptu. Ovo će biti prava krimi priča koja se ilustracijama samo naglašava.' kaže on.

Ako vam i to zvuči blijedo, idemo dalje. Dotični je ponosni vlasnik pet Eisnera (u strip svijetu ima važnost Oscara), a posljenje dvije godine proglašavan je piscem godine. Za Marvel Comics pisao je 'Ultimate Spider-Man'i 'Daredevil', a još neka njegova djelca u obradi su kod Sonyja. Impresivno!

Theron je sva nabrijana i vježba po pet sati dnevno da bi se dovela u red za ulogu Aeon Flux čije snimanje započinje 17. srpnja u Berlinu. A dobro će joj doći i za Jinx. Zna cura!

Komentari

Nema komentara.