Tri lijepa žele da netko od njih krepa - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      Tri lijepa žele da netko od njih krepa

Tri lijepa žele da netko od njih krepa

Di Caprio, Damon i Wahlberg udružuju snage. Za ruku ih vodi tata Scorsese u tko zna koju novu triler storiju.

h.p. 24.01.2005 0 komentara

Tri lijepa žele da netko od njih krepa

Casting može prevariti čovjeka, u to uopće nema sumnje. Mladi, ljepuškasti i k tome plavi: dečkići su se skupili i izgleda da im fale samo Hawke i Bloom pa da napale, razvale i rastule tri četvrtine svjetskih tenagerica. Ono, kao filmski Take That ili što ja znam, dobri stari NKOTB.

Ipak Svevišnji će nas poštediti ovaj put. Poslao je Scorsesea u redateljsku stolicu, a s njim se (gotovo) uvijek zna. Past će triler samo tako. Ipak, o angažiranosti još jednog heartbraking/taking glumca nema ni glasa ni slova. Kao što smo već pisali uz ovaj se projekt konstantno tehniciralo imenom Brada Pitta, kako u jednoj od uloga tako i u funkciji producenta. Doduše taj producentski posao dijeli s nekadašnjom dragom ali izgleda da se oni drže managerske 'Business is business'.

O čemu mi to pričamo, pitate se? E pa o filmu 'The Departed' kojeg će režirati Martin Scorsese, a u kojem će glavne uloge igrati dvojac Di Caprio (jer je redateljev novi najdraži glumac) i 
Damon (jer je iz Bostona, pa kuži priču o bostonskom kriminalno – policijskom miljeu). Zadnje vijesti kažu da će im se pridružiti i Wahlberg (da cijeli projekt dobije malo ozbiljniju notu, ali i pokoju testosteronsku injekciju).

Priču o mafijaškom krtici u redovima policije i undercover policijotu u redovima mafije dečki iz Hollywooda dobili su na pladnju. As usual, posegnulo se za remakeom: ovaj put je to hvaljeni hongkoški 'Wu jian dao', odnosno 'Infernal Affairs' iz 2002. Špija hvata špiju najjednostavniji je opis filma koji će premijeru dočekati sljedeće godine. Sa ili bez Pitta tako je svejedno: plavetnila na glavicama najavljenih ima sasvim dovoljno.

Komentari

Nema komentara.