Hitchove Ptice na udaru horror.remake trenda - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      Hitchove Ptice na udaru horror.remake trenda

Hitchove Ptice na udaru horror.remake trenda

Horor klasik iz 1963. dopao je pod šaku producentske kuće Michaela Baya, koji je kumovao i remakeu 'Teksaškog masakra' i 'Amityville Horrora'.

filmski.net 26.04.2005 0 komentara

Hitchove Ptice na udaru horror.remake trenda

I ne samo to, njegovi su producentski i redateljski pipci trenutno u neimenovanom prequelu 'Teksaškog masakra' i sf trilera 'The Island' s dvoje hot.hot glumaca; McGregorom i Johansson. Ovaj će se ptičji horor remake temeljiti na kratkoj priči Daphne Du Maurier po kojoj je i Alfred Hitchcock napravio svoj masterpiece s jednom od dragih plavuša, Tippi Hedren.

Skeptični, kakvi jedino možemo i biti na spomen remakea, posebno onih koji se usuđuju 'zarezati' po klasicima, odmah smo razvili i počeli mahati lepezom promašaja na čijem se kraju klatarila posljednja, kadar po kadar prekopirana, Hitchova filmska priča 'Psyho'. 'Krivac' u ovom slučaju je u posljednje vrijeme često spominjani Gus van Sant.

A kao kroz maglu se sjećamo i bljedunjave kopije filma 'Nazovi M radi ubojstva' koju je pod nazivom 'Savršeno ubojstvo' uredio Andrew Davis (?!). Jedino što od uratka nije izblijedilo jest uloga mladog ljubavnika dotične glavne glumice G. Paltrow - Vigga Mortensena.

Kad već nabrajamo, nedavno smo vas izvijestili i o remakeu (da, znam, vrti vam se u glavi) opet Hitchcockovog 'Strangers on a Train', tj. ne remakeu filma, da budemo točniji, već ponovnoj ekranizaciji romana Patricie Higsmith koji je i te 1951. poslužio kao predložak.

pTIČJI, pTIČJI detalji poput redatelja, glumaca i tih sitnica koje nama gledateljima ipak znače više od studijskih prepucavanja, kupnje prava…, nisu još poznati, ali znate gdje ćete ih doznati:)  

Komentari

Nema komentara.