Hitchcockove Ptice postaju vrapci? - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      Hitchcockove Ptice postaju vrapci?

Hitchcockove Ptice postaju vrapci?

Genijalna ideja da se okoristi Hitchcockovim ostacima pala je na um horor producenta Brada Fullera poznatoga po 'Teksaškom masakru motornom pilom'.

p.h. 05.07.2006 0 komentara

Hitchcockove Ptice postaju vrapci?

Izrazito proliferantni štancaroš raznih verzija i nastavaka popularnih horora, producent Bradley Fuller ('Teksaški masakr motornom pilom', 'Amityville horror') pregovara s producentskom kućom IGN FilmForce o ufilmljenju nove verzije Hitchcockovih 'Ptica'. No, ne radi se o običnom remakeu, Fullerova ideja je da napravi film sastavljen isključivo od djelova kratke priče Daphne DeMaurier koje je slavni redatelj u 'Pticama' izostavio, a takvih je cijela hrpa, saznajemo s Cinematicala.

Kao potencijalni redatelj tog hrabrog pothvata spominjao se i Michael Bay, no Fuller kaže kako Bay najvjerojatnije neće imati vremena zbog snimanja 'Transformersa' koje traje do 2007. Šteta, kaže ekipa s BBC-a, jer je Pearl Harbor najstrašnije filmsko iskustvo u posljednjih par godina, a nekoliko zadrtih ljubitelja Hitchcocka Fulleru poručuje: 'Napravi si svoj film, Bradley!'

Komentari

Nema komentara.