Libertas treba Vas za svoju promociju! - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      Libertas treba Vas za svoju promociju!

Libertas treba Vas za svoju promociju!

O lijepi, o dragi, o slatki Libertas opet dovodi svjetske filmaše u Dubrovnik, a dijeli i nagrade za najbolji promotivni spot o tom filmskom festivalu.

s.p. 18.05.2007 0 komentara

Libertas treba Vas za svoju promociju!

Libertas Film Festival ove godine je pokrenuo nagradni natječaj 'Snimi promo spot 2007'. U natječaju mogu sudjelovati svi koji do 06. lipnja pošalju svoj originalni kratki video spot, koji bi na najbolji i najkreativniji način trebao promovirati skorašnji filmski festival.

Najbolji TV spot, po ocjeni organizatora i internet glasača, bit će emitiran na RTL Televiziji kao najavni spot Festivala, te će biti prikazan i prije svake filmske projekcije na Libertasu. Pobjednika natječaja očekuje i vrijedna nagrada T-com KulTurista i Libertas Film Festivala, a i jedan sretni online glasač dobit će nagradni promo paket.

Ovogodišnji festival održat će se od 29. lipnja do 04. srpnja u Dubrovniku, a informacije o filmovima i programu festivala najavljene su za početak lipnja. Više informacija, uvjete prijave i pravila natječaja možete potražiti na internet sajtu Festivala.

Komentari

Nema komentara.