Reprizirana suradnja - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      Reprizirana suradnja

Reprizirana suradnja

Leonardo Di Caprio će surađivati s Martin Scorseseom, redateljem s kojim je snimio 'Bande New Yorka' i 'Aviator', na novom gangsterskom filmu 

01.03.2004 0 komentara

Reprizirana suradnja

Već smo vas obavijestili da Scorsese planira raditi englesku verziju 'Infernal Affairs', kineske trilogije o sukobu uličnih bandi i policije u Hong Kongu. Leo se nada ulozi i u ovom Scorseseovom fimu, a zasada pregovara sa studiom Warner Bros oko cifre koja bi mu trebala biti isplaćena.

Leo i Scorsese su, osim u 'Bandama New Yorka', surađivali i u 'Aviatoru', biografskom filmu o životu i radu filmaša i ekscentrika Howarda Hughesa. Film započinje scenom u kojoj mladi redatelj radi na jednom od Scorseseovih najdražih filmova, 'Hell's Angels'. Hughes je bio toliko opsjednut perfekcionizmom scena snimanih u zraku da mu nije bilo teško čekati cijelu vječnost kako bi se poklopili idealni vremenski uvjeti i prava formacija oblaka u sceni. 'The Aviator' završava 1946. godine, dok je Hughes još mlad, zgodan i u vezama s glumicama poput Ave Gardner i Katharine Hepburn.

U 'Infernal Affairs' će uz Lea vrlo vjerojatno zaigrati i Brad Pitt, a producentska kompanija Plan B, čiji su vlasnici on i njegova supruga Jennifer Aniston, će sudjelovati u produkciji filma. Pitt trenutno snima akcijski triler 'Mr. and Mrs. Smith' o bračnom paru kojem dosadnu svakodnevicu poremeti spoznaja da su oboje plaćeni ubojice unajmljeni da ubiju jedno drugo, zaigrati će i epskog junaka Ahileja u povijesnoj priči o padu Troje te je angažiran i za nastavak akcijske komedije 'Oceanovih Jedanaest'.

Komentari

Nema komentara.