Bat po bat - Batman - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      Bat po bat - Batman

Bat po bat - Batman

Sazviježđe novog nastavka Batmana slaže se polako, zvijezda po zvijezda. Dosadašnjoj konstelaciji pridružio se i Gary Oldman.

04.03.2004 0 komentara

Bat po bat - Batman

Da ponovimo dosadašnje gradivo: Christian Bale zasjat će u uskom kostimu kao Bruce Wayne a.k.a. Batman, sunarodnjak Michael Caine vjerni je batler Alfred, Katie Holmes je Rachel, Bruceova prijateljica iz djetinjstva, Liam Neeson je njegov mentor Henri Ducard, Morgan Freeman je Lucius Fox nekadašnji zaposlenik Wayne Enterprises pretposljednji pridruženi član je Ken Watanabe u ulozi zlog Ra's Al Ghula.

Većinskoj britanskoj postavi pridružio se još jedan Englez, Gary Oldman. Za njega je u novom nastavku 'Batman Begins' (pojavljuje se i pod radnim nazivom 'Batman: Intimidation') predviđena uloga poručnika James Gordona, detektiva policijskih snaga Gothama.

Kao što sam naziv fima govori, ovaj će se dio pozabaviti samim počecima legende o Batmanu. Snimanje je već započelo na Islandu, a nastavit će se i na lokacijama Londona i Chicaga i to pod redateljskom palicom, također Britanca, Christophera Nolana ('Memento', 'Insomnia'). Premijera filma zakazana je za ljeto 2005. godine.

Komentari

Nema komentara.