Kamenčić za Charlize - Hot Spot
Home      Vijesti      Filmski      Hot Spot      Kamenčić za Charlize

Kamenčić za Charlize

Južnoafrička Republika priredila je spektakularan doček Charlize Theron, dobitnici Oscara za najbolju glumicu koja je 'njihove gore list'.

08.03.2004 0 komentara

Kamenčić za Charlize

28-godišnja holivudska zvijezda je počela primati počasti već u avionu, kojeg joj je ljubazno 'posudio' South African Airlines (SAA). Čelnik te zrakoplovne tvrtke uručio joj je u Johannesburgu platinastu kreditnu karticu koja je dosad bila rezervirana samo za određene svjetske lidere, članove parlamenta i rijetke privilegirane klijente.

Charlize će se tijekom posjeta domovini sastati i sa predsjednikom Thabom Mbekijem, a ugostiti će je i slavni Nelson Mandela. Bivša plesačica i fotomodel postala je prava nacionalna ikona nakon što je donijela prvog Oscara u Južnoafričku Republiku. Mbeki je čak bio toliko poetičan da je njenu životnu priču usporedio s prijelazom Južnoafričke Republike 'iz agonije u uspjeh'. Podsjećamo, Charlize je kao mala svjedočila nesretnom događaju kada je njena majka ubila pijanog oca koji je terorizirao obitelj.

No, ne obožavaju je samo političari. Draguljar iz Johannesburga objavio je novinarima da će nedavno otkriveni poludragi kamen nazvati po njoj. Tijekom posjeta glumica će naći vremena i da se upozna s kamenčićem koji već ponosno nosi ime 'Star of Charlize'.

Nova vrsta amazonita sa kvarcnim zrnima obraditi će se u draguljarnici rezanjem i poliranjem kako bi postao tirkizno-plavičast s finim sivo-plavim prugama. Cijena ovog raskošnog ljepotana još nije poznata, a vrijednost će mu zasigurno dodatno porasti i zbog popularnosti lijepe glumice po kojoj je nazvan.

Komentari

Nema komentara.