Novi natječaj HAVC-a! - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      Novi natječaj HAVC-a!

Novi natječaj HAVC-a!

Do 12. studenog 2010. mogu se od HAVC-a tražiti sredstva za igrane, dokumentarne, eksperimentalne, animirane i koprodukcijske filmove.

s.p. 14.10.2010 0 komentara

Novi natječaj HAVC-a!

U četvrtak, 14. listopada 2010., Hrvatski audiovizualni centar raspisao je Javni poziv za poticanje audiovizualnog stvaralaštva za 2010. HAVC sredstvima za audiovizualno stvaralaštvo sufinancira dugometražne i kratkometražne igrane filmove, debitantske dugometražne filmove, dugometražne i kratkometražne dokumentarne filmove, eksperimentalne filmove, animirane filmove, koprodukcije s manjinskim hrvatskim udjelom u svim navedenim kategorijama i snimljene filmove u svim navedenim kategorijama. 

Javni poziv otvoren je do 12. studenog 2010., a inače se raspisuje se u dva roka, i to u prvom i trećem tromjesečju svake kalendarske godine. Izuzetak su filmske koprodukcije s manjinskim hrvatskim sudjelovanjem za koje je javni poziv otvoren tijekom cijele kalendarske godine s četiri roka donošenja odluka. Cijeli tekst natječaja možete pročitati ovdje, a za sve detaljnije informacije o općim uvjetima svih javnih poziva kao i o uvjetima sufinanciranja pogledajte Pravilnik o postupku, kriterijima i rokovima za provedbu Nacionalnog programa promicanja audiovizualnog stvaralaštva.

Komentari

Nema komentara.