Premijera: Moram spavat, anđele - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      Premijera: Moram spavat, anđele

Premijera: Moram spavat, anđele

Nudimo vam prvi pogled na četiri isječka iz novog filma Dejana Aćimovića, a koji će premijeru imati na ovogodišnjem Pula Film Festivalu.

n.k. 11.07.2007 0 komentara

Premijera: Moram spavat, anđele

Dejan Aćimović još je jedan od domaćih glumaca koji su se otisnuli u redateljske vode, a ovo je njegov drugi cjelovečenji igrani film. Za prvi, 'Je li jasno, prijatelju?' premijerno prikazan još prije 7 godina, scenarij je napisao sam, dok je ovaj put to učinila njegova sestra. Priča ide ovako: početkom sedamdesetih godina prošlog stoljeća devetogodišnji dječak naizgled živi običnim životom, u stanu s roditeljima, te bakom i djedom, majčinim roditeljima. Njegova obitelj sačinjena je od ljudi različitih karaktera, porijekla, vjeroispovijesti, uvjerenja i utjecaja. Njegov otac je Hrvat, doktor, majka Srpkinja, djed komunist revolucionar iz davnih vremena, baka vjernica. Otac napušta kuću, dolazi posjećivati ga s vremena na vrijeme, te ubrzo započinje vezu s ženom koju je nekada poznavao, a majka također pokušava odnos s drugim muškarcem...

Film je sniman u Bjelovaru, a uz Natašu Dorčić (koju u glavnoj filmskoj ulozi nismo gledali još od 'Mondo Bobo'), Gorana Grgića, Veru Zimu, Olgu Pakalović, Kseniju Marinković i druge domaće glumce, u svijet filma lansira i djecu debitante - Karla Barbarića i Zrinku Radić. No, nisu oni jedini cdebitanti u ovom filmu, pa je tako svojih 5 minuta dobio i 'popularni Jole' u sceni koja neodoljivo podsjeća na nastup Robbie Williamsa u 'De-Lovely'.

Film, na koji se još uvijek baca završni glanc, zasad nema službeni trailer, ali smo se za vas ravno iz montaže Andije Zafranovića dokopali četiri isječka, pa - bacite oko.

 

Komentari

Nema komentara.