Maznuše im plazmu! - Kratki
Home      Vijesti      Filmski      Kratki      Maznuše im plazmu!

Maznuše im plazmu!

Odabrani su pobjednici video natječaja kojeg je priredio Axe, a pritom je nestalo nekoliko grudnjaka, dva para gaćica i jedan veliki plazma televizor.

filmski.net 12.10.2007 0 komentara

Maznuše im plazmu!

Ako mislite da je 'Bamčikavauva' bojni poklič militantnog indijanskog plemena, onda zasigurno nemate baš puno iskustva sa suprotnim spolom. No i toj se nevolji može stati na kraj... Bamčikavauva je tajni sastojak Axe mirisa koji uklanja inhibicije učinkovitije od alkohola i s mnogo manje glavobolje. Upravo taj neodoljivi efekt bio je glavna tema svih prijavljenih video radova na nagradnom natječaju Axe Bom Chicka Wah Wah. Natjecali su se za pobjedu u pet kategorija, a glavna nagrada bila je 26-inčna plazma.

Našoj malenkosti, Filmski.net-u pripala je čast i slava da proglasimo pobjednika u kategoriji najbolja režija. Vijećali smo, grizli nokte, ispraznili kafe-aparat i napokon prstom pokazali na video 'Poštar'. Naši sudružnici u ovoj odgovornoj glasačkoj zadaći bili su Muzika.hr i Tulumarka.com. Muzikaši su pomno slušali i svojim britkim ušima zaključili da najbolju glazbu ima video 'Klinci', a Tulumarčani su odabrali najzabavniji spot – 'Budi uhvaćen'. Sva tri filma nagrađena su paketom u kojemu se kriju: MP3 player, Bom Chicka Wah Wah majica i Axe miris.


'Poštar'

Da ne bi sve ostalo u ovim stručno-žirijevskim sferama, na Axeovim stranicama oglasila se i publika te odabrala svog favorita, video jednostavno naslovljen 'Bom Chicka Wah Wah'. Njegovi autori su također postali sretni vlasnici nagradnog paketa.

A tko je onda maznuo plazmu? E, he he o tome je odlučio mastermind i organizator ovog natječaja, sam Axe. Dakle, 26''Sony LCD TV otišao je ravno u dnevni boravak autora filma 'Poštar', istog onog koji je nagrađen i za nabolju režiju. 

Također pet najsretnijih glasača postali su vlasnici Bom Chicka Wah Wah majica i Axe mirisa. Sve prijavljene spotove još uvijek možete pogledati ovdje, a ako vam je žao što ste propustili ovaj natječaj, samo pratite naše stranice, mi vas redovno izvještavamo o prilikama da se ogrebete za neku nagradu ili svojih 5 minuta slave.

Komentari

Nema komentara.