Kupi - prodaj - Hot Spot
Home      Vijesti      Filmski      Hot Spot      Kupi - prodaj

Kupi - prodaj

Woody Allen postao je konfekcijski duhovni vođa, a Jane Fonda napasna žderačica muškaraca. Što sve ljudi ne rade radi – reklame.

n.k. 11.05.2007 0 komentara

Kupi - prodaj

American Apparell, jedan od od vodećih američkih proizvođača konfekcije za mlade, poznat po oglasnim kampanjama s polugolim maloljetnicama, iznenadio je stanovnike New Yorka, ali i nas, zanimljivim reklamnim zaokretom.

Njihovo je novo zaštitno lice postao – Woody Allen i to kao Hasid iz njegova vlastitog remek-djela, ‘Annie Hall’, a fotografiju još krasi i natpis na  jidišu – ‘der heyliker rebe’ (‘sveti rebbe’). Rebbe je, inače, izraz za hasidskog vjerskog učitelja, a kako je objasnila glasnogovrnica American Apparela: “Woody Allen je naš duhovni vođa i to je sve što o kampanji imamo za reći’.

Otprilike istovremeno s ovom, krenula je i reklamna kampanja za film 'Georgia Rule' Garry Marshalla,  s Jane Fonda, Lindsay Lohan i Felicity Huffman u glavnim ulogama. Kako to već biva, glavne su se glumice zaputile na turneju po TV emisijama, a  Jane Fonda dopalo je gostovanje u Colbert Reportu čuvenog Stephena Colberta. Ono što se tamo zbilo, besmisleno je prepričavati, najbolje da sami bacite oko.

Komentari

Nema komentara.